top of page

Privatlivspolitikker

Denne side beskriver behandlingen af personoplysninger, der udføres, når du bruger de tjenester, der er tilgængelige fra siden
www.pillo-wshop.com

Her vil du forstå:
Hvem behandler dine data, og af hvilken grund
Hvordan dine data behandles
Hvem vil dine data blive kommunikeret til
Hvad er dine rettigheder, og hvordan kan du udøve dem

Hvem behandler dine data
Dataansvarlig: NEWI S.r.l.s. med hovedkvarter i Via Giudice Falcone 103, 97100 Ragusa, momsnummer: 01767290883.

Kontaktoplysninger: privacy@pillo-wshop.com

Databeskyttelsesansvarlig: NEWI s.r.l.s. (privacy@pillo-wshop.com)

Hvorfor behandler vi dine data?
Dette afsnit beskriver de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, sammen med en beskrivelse af de retsgrundlag, der gør denne behandling lovlig. Husk, at personoplysninger betyder enhver information, der vedrører dig.
Websitenavigation [retsgrundlag: legitim interesse, samtykke]
Analyse af hjemmesidebrug. Ved at konsultere denne hjemmeside får vi nogle oplysninger om de anvendte enheder og hvordan hjemmesiden bruges. Disse data erhverves og behandles baseret på den dataansvarliges legitime interesse i at forstå brugernes browsing-vaner, forbedre webstedet og genkende brugere, når de vender tilbage til webstedet. Dataene indsamles hovedsageligt gennem brug af tekniske og analysecookies.
Annoncering og målrettet målretning. Der er nogle tredjeparts plug-ins og cookies på webstedet, der giver os mulighed for at spore brugere, der besøger webstedet for at præsentere annoncer og optimere deres relevans baseret på brugerens browserpræferencer. Disse plug-ins og cookies aktiveres først efter brugerens samtykke, som frit kan vælge, om han vil acceptere eller ej via cookie-banneret. For yderligere information om de anvendte cookies og plug-ins, se venligst cookiepolitikken.
Indkøb og kundeservice [retsgrundlag: kontrakt, juridisk forpligtelse]
Information og tilbudsforespørgsler. Via hjemmesiden er det muligt at indhente information og tilbud, hvortil vi behandler nogle personlige data indhentet via online formularer, såsom navn, kontaktoplysninger og eventuel kommunikation (herunder via e-mail). Disse data er nødvendige for at svare på de modtagne anmodninger på grund af de prækontraktuelle foranstaltninger, som brugeren anmoder om.

Registrering af kundeområde. Kunder kan vælge at registrere sig i det reserverede område for at fortsætte med køb på siden og for at anmode om eventuelle skattelettelser. De data, der erhverves via registreringsformularen, behandles for at oprette brugerkontoen og for at tillade alle efterfølgende aktiviteter, der kan leveres via webstedet, baseret på de præ-kontraktuelle eller kontraktmæssige foranstaltninger, som brugeren anmoder om. Kommunikation af data markeret med en stjerne (*) er obligatorisk for at modtage de ønskede tjenester. Ethvert afslag på at angive de personoplysninger, der er markeret med en stjerne, kan gøre det umuligt at gennemføre registreringsfasen eller udføre kontrakten om køb af produkter på webstedet eller at bruge de tjenester, der er tilgængelige på webstedet.

 

Køb og forsendelser.

Når brugere køber produkter fra hjemmesiden, indhentes nogle data vedrørende indkøbskurven og de valgte produkter, såsom mængde og pris. Data vedrørende leveringsadressen og enhver anden information, der er nødvendig for at levere de købte produkter, vil også blive behandlet. Ingen data relateret til betalingsmetoder eller transaktioner behandles, undtagen når det er nødvendigt for at forbinde brugeren med deres foretrukne betalingsinstrumenter (såsom Paypal). Disse data behandles i henhold til den kontrakt, der er indgået mellem Deghi og kunden.

Yndlingsprodukter. Registrerede brugere kan vælge at tilføje nogle elementer til ønskeliste. Disse oplysninger gemmes for at give brugeren mulighed for at holde styr på sine yndlingsprodukter. Med brugerens samtykke kan disse data også bruges til at sende salgsfremmende meddelelser eller rabatter vedrørende de valgte varer.

 

Kunde support.

Nogle personlige kundedata behandles gennem vores kundeservice, såsom registreringsdata eller købte produkter. Disse data behandles i henhold til kontrakten indgået mellem Deghi og kunden for at løse de tekniske problemer, der opstår.

Skattelettelser. I tilfælde af en anmodning om skattelettelser vil de data, der kræves i henhold til loven, blive behandlet for at verificere retten til at få dem, såsom byggejournaler, selvcertificeringer og identitetsdokumenter. I tilfælde af at der anmodes om skattelettelser for handicappede (lov 104/1992), vil data vedrørende den interesserede parts helbredsforhold blive behandlet på grund af den relevante offentlige interesse i beskyttelse af handicap og kundens anmodning.

Overholdelse af skat og lovgivning. Kunders personoplysninger behandles også for at sikre overholdelse af alle regulatoriske forpligtelser inden for salgskontrakten og enhver relaterede aktivitet.

Kommunikation og nyhedsbreve [retsgrundlag: legitim interesse, samtykke]
 

Salgsfremmende kommunikation.

Med dit samtykke kan nogle kontaktdata (e-mail, telefonnummer) blive behandlet for at sende periodisk salgsfremmende kommunikation om vores produkter. Samtykke skal være gratis og valgfrit og kan til enhver tid tilbagekaldes.

HVORDAN DINE DATA BEHANDLES

Dette afsnit beskriver den måde, hvorpå dine data behandles, med angivelse af kategorierne af emner, der har adgang til, eller som de kommunikeres til, og opbevaringskriterierne.

MODTAGERE Nogle personlige data er tilgængelige for personer, der bidrager til leveringen af de tjenester, der er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, såsom:
Siteground (site udvikling og vedligeholdelse)

Aruba (hosting)
Aruba Business (hosting)
Kode (teknisk assistance og vedligeholdelse)
Kurerer og speditører
Nogle data kan også videregives til offentlige enheder og organer i overensstemmelse med juridiske forpligtelser eller for at efterkomme specifikke anmodninger fra retslige myndigheder. De data, der behandles af NEWI, er under alle omstændigheder tilgængelige for autoriserede medarbejdere under deres arbejde.


Opbevaring af data
Oplysningerne vedrørende køb af produkter på hjemmesiden opbevares i 10 år fra købstidspunktet i overensstemmelse med de forældelsesfrister, der er fastsat ved lov. Kontaktoplysningerne vedrørende salgsfremmende kommunikation og nyhedsbreve vil blive gemt i markedsføringslisterne, indtil samtykke tilbagekaldes af den interesserede part. Generelt vil alle data kun blive opbevaret i den tid, der er nødvendig for at reagere på kundeforespørgsler eller for at udføre købs- og salgskontrakten og forsendelsen af de købte produkter.

 

Dine rettigheder
Europæisk databeskyttelseslovgivning (“GDPR”) giver en række rettigheder, du kan udøve for at tage kontrol over dine data. For at udøve dine rettigheder kan du skrive til privacy@pillo-wshop.com.

Vi er forpligtet til at svare inden for 30 dage efter at have modtaget din anmodning og vil forsøge at være så hurtige som muligt.

Ret til indsigt: Du har ret til at få oplysninger om behandlingen af personoplysninger om dig, få adgang og kopiere dem også gennem almindeligt anvendte elektroniske midler. Vi forpligter os til at give dig en konto over de data, vi er i besiddelse af, såsom dine personlige data, kontaktoplysninger eller anmodninger modtaget via kontaktformular eller e-mail.

Ret til berigtigelse: du har ret til at få opdatering, integration eller berigtigelse af dine data. Hvis du mener, at dine oplysninger på nogen måde er forkerte eller forældede, bedes du kontakte os - vi vil gøre vores bedste for at løse sagen.

Ret til portabilitet: Hvis du ønsker det, kan du anmode om portabilitet af dine data, der behandles til udførelsen af kontrakten eller på grundlag af dit samtykke.

Fortrydelsesret: Hvis du er interesseret, har du ret til at anmode om annullering af dine data. Vi ønsker at give dig kontrol over dine data. I nogle tilfælde kan du bede os om direkte annullering, så sørger vi for at komme videre så hurtigt som muligt. Vær dog opmærksom på, at ikke alle data kan slettes efter anmodning, fordi det kan være nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser, eller fordi de stadig er i brug.

Ret til begrænsning og indsigelse: Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen eller helt eller delvist at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig, herunder til markedsføringsformål. Når du anmoder om begrænsning af behandlingen, er vi forpligtet til at suspendere enhver yderligere behandling af dine data i en vis periode. Når du beslutter dig for at gøre indsigelse mod behandlingen, kan du ensidigt beslutte at fravælge en bestemt type behandling af dine data, for eksempel for at deaktivere analysecookies.

Ret til at klage: Hvis du mener, at en eller flere behandlingsaktiviteter udført af os kan være i strid med loven, eller du mener, at dine rettigheder ikke er beskyttet, kan du sende en klage til Garantimyndigheden.

bottom of page